Ξεκίνησε από την Βόρεια Ελλάδα η κακοκαιρία – Σφοδρή χαλαζόπτωση (video)

Μοιραστείτε το

Έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν το μεσημέρι της Κυριακής την Φλώρινα με χαρακτηριστικό την ισχυρή χαλαζόπτωση, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα οι δρόμοι της πόλης να μετατρέπονται σε ποτάμια, μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας.

Η χαλαζόπτωση που διήρκησε πάνω από 15 λεπτά, έπληξε για άλλη μια φορά τις καλλιέργειες, δίνοντας τη χαριστική βολή, όπως λένε οι αγρότες, στην αγροτική παραγωγή της περιοχής.

Υπενθυμίζεται πως η ΕΜΥ έχει προειδοποίησει με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού.

Πιο αναλυτικά, τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν σήμερα την Ήπειρο, τη δυτική και την κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη δυτική Στερεά και τις βορειότερες περιοχές της ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας, ενώ αύριο μέχρι τις απογευματινές ώρες, τη δυτική και την κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες.

Καρδίτσα: Έντονη βροχόπτωση, χαλάζι και δυνατοί άνεμοι προκάλεσαν καταστροφές μέσα σε λίγα λεπτά

Ισχυρό μπουρίνι έπληξε την περιοχή του Παλαμά στην Καρδίτσα το απόγευμα της Κυριακής 18 Ιουλίου με κύρια χαρακτηριστικά την ισχυρή βροχόπτωση, το χαλάζι και τους πολύ ισχυρούς ανέμους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net τα έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν την περιοχή από τις 16.30 και μέσα σε λίγα λεπτά δημιούργησαν μεγάλες καταστροφές στην πόλη κυρίως από τους ισχυρούς ανέμους και το χαλάζι που είχε σε κάποιες περιπτώσεις το μέγεθος καρυδιού!

 

Related Posts

Next Post

Μοιραστείτε το

Προτεινόμενα

Δημοφιλή Άρθρα