Αρχική » Ραδιο σχόλιο » Ναυάγησε η πρωτοβουλία του Γιάννη Γκολομάζου και με υπαιτιότητα της συντονίστριας Σοφίας Αναγνωστάκη!

Ναυάγησε η πρωτοβουλία του Γιάννη Γκολομάζου και με υπαιτιότητα της συντονίστριας Σοφίας Αναγνωστάκη!

Κοινoποίηση:

Image result for λιμνη πουρναρι

Μπορεί στην ανακοίνωση που λάβαμε να αναφερόταν ότι «με πρωτοβουλία του προέδρου του Επιμελητηρίου Άρτας κ. Ιωάννη Γκολομάζου και της Συντονιστικής Επιτροπής της «Ομάδας  Πρωτοβουλίας Πολιτών για την Αξιοποίηση της Παραλίμνιας περιοχής Φράγματος Πουρναρίου» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021 στις 11.00 το πρωί τηλεδιάσκεψη» αλλά, τελικά, πρωταγωνιστής ή μάλλον πρωταγωνίστρια ήταν η κα. Σοφία Αναγνωστάκη .

Για την οποία, κανείς από τους συμμετέχοντες δεν κατάλαβε αν ήταν συντονίστρια ή αν ενεργούσε ως μέλος της Ομάδας ή ακόμη και ως η ανταυτού του προέδρου.

Η κα. Αναγνωστάκη, κατάφερε με τον υπερφίαλο εγωισμό που υπέδειξε, να εκνευρίσει σχεδόν όλους τους καλεσμένους ενώ όταν ξεκίνησε τις υποδείξεις στον Υπουργό, στον Αντιπεριφερειάρχη και στους Δημάρχους τότε η συζήτηση εξετράπη της πορείας…

Κρίμα, γιατί όλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συμμετείχαν άπαντες σε ένα τόσο σοβαρό θέμα που απασχολεί χρόνια τον τόπο.

Η κα. Αναγνωστάκη, υπό την ανοχή του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Γκολομάζου – αφού όπως αναφέρει η ανακοίνωση ήταν δική του η πρωτοβουλία, ανεξάρτητα αν δεν γίνεται έτσι γιατί το Επιμελητήριο είναι θεσμός και δεν διαχωρίζεται ο πρόεδρος –  που σε κανένα σημείο δεν την ανέκοψε κατάφερε μέσα σε τρεις ώρες να τους εκνευρίσει όλους.

Ζητούσε, από τον κ. Ψαθά τον οποίο αποκαλούσε Βασίλη, μη ξεχνώντας ότι υπήρχε live streaming στο YOUTUBE και σίγουρα παρακολουθούσαν τη συζήτηση και σε άλλες πόλεις και πολύ περισσότερο ήταν συντονισμένοι και άνθρωποι της ΔΕΗ, να μιλήσει για μελέτες και για εξεύρεση χρημάτων λες και μιλούσαν οι δυο τους στο καφενείο στο Μονοπλιό Άρτας.

Διέκοπτε τους πάντες και περισσότερο τους Δημάρχους, ενώ  προκαλούσε με τις παρεμβάσεις της σχεδόν όλους τους ομιλητές…

Ζητούσε επιτακτικά, από τους Δημάρχους, να φέρουν προτάσεις ορίζοντας και το χρονικό όριο που σύμφωνα με την ίδια τελείωνε τέλος του Φεβρουαρίου, λες και όριζε η ίδια τα δρώμενα και οι υπόλοιποι ήταν υποτακτικοί της.

Μιλούσε αόριστα και έβαλε σε δυσχερή θέση τον Υφυπουργό Γιώργο Στύλιο αφού και ο ίδιος δεν μπορούσε να παρακολουθήσει το μονοδιάστατο ρόλο της κα. Αναγνωστάκη.

Έφτασε, μάλιστα, σε σημείο να εξοργίσει τόσο πολύ τον Αντιπεριφερειάρχη που ο Βασίλης Ψαθάς απευθύνθηκε στον κ. Γκολομάζο λέγοντας του να την συνετίσει και ζητώντας του να πει στους καλεσμένους με ποια ιδιότητα βρίσκεται η κα. Αναγνωστάκη στον συντονισμό.

Καθώς, δεν είναι υπάλληλος του Επιμελητηρίου, πλέον…

Δυστυχώς, ο κ. Γκολομάζος δεν μπήκε καν στον κόπο να κάνει έστω και μία παρατήρηση στην κα. Αναγνωστάκη.

Ταυτόχρονα, ο Πρόεδρος είχε υποπέσει ήδη σε ένα μεγάλο φάουλ καθώς δεν κάλεσε τρεις σημαντικούς Συλλόγους της Άρτας που θα έπρεπε να παρίστανται.

Της Εστίασης, των Καταλυμάτων και τον Εμπορικό Σύλλογο.  Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε μίλησε απαξιωτικά για τους συγκεκριμένους Συλλόγους.

Δυστυχώς, ενώ η πρωτοβουλία έδειχνε στη σωστή κατεύθυνση τελικά το κύμα που «σήκωσε»

η κα. Αναγνωστάκη στα ήρεμα νερά της Λίμνης  του Αράχθου δημιούργησαν … Ναυάγιο.

 

Βαγγέλης Πήχας

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288