Αρχική » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Ξεκινούν οι προβολές στο Δημοτικό Θερινό κινηματογράφο «Ορφέα» από τις 23 Ιουνίου

Ξεκινούν οι προβολές στο Δημοτικό Θερινό κινηματογράφο «Ορφέα» από τις 23 Ιουνίου

Κοινoποίηση:

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "cine ΟΡΦΕΑΣ Εβομαδιαίο Πρόγραμμα Προβολή Ντοκιμαντέρ "To γεφύρι της Άρτας" του Βασίλη Γκανιάτσα Τετάρτη 23/6/21 ώρα 21:30 Παρασκευή Θεατρική Παράσταση "Τα κίτρινα γάντια" 25/6/21 των Σακελλάριου Γιαννακόπουλου ώρα 21:00 Θεατρική ομάδα Ένωσ. Αστυν. Υπ. Άρτας Σάββατο Θεατρική Παράσταση "Τα κίτρινα γάντια" 26/6/21 των Σακελλάριου Γιαννακόπουλου ώρα 21:00 Θεατρική ομάδα Ένωσ. Αστυν. Υπ. Άρτας Τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα! ΑΗΙΙΟΣ ΑΡΤΑΙΦΝ Καλοκαίρι 2021 Είσοδος ελεύθερη"

Μετά την επιτυχημένη επανεκκίνηση του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου πέρυσι, ο Δήμος Αρταίων ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του και φέτος από τις 23 Ιουνίου.

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα προβολών με την πρωτοβουλία του Δήμου, αλλά και με ειδικές προβολές από φορείς και συλλόγους, ο «Ορφέας» ανοίγει τις πόρτες του, σ’ έναν ανακαινισμένο χώρο και περιμένει μικρούς και μεγάλους να μοιραστούν μαγικές βραδιές.

Σημειώνεται, πως θα είναι σε ισχύ τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα για τη προάσπιση της δημόσιας υγείας.

Η έναρξη του Θερινού Κινηματογράφου, εντάσσεται στις πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής για την στήριξη των καλλιτεχνικών ομάδων και των φορέων της Άρτας αλλά και γενικότερα για την υποστήριξη πολιτιστικών δράσεων. Σημαντικές παρεμβάσεις έχουν γίνει τόσο σε επίπεδο τεχνολογικού εξοπλισμού, όσο και στην αισθητική του χώρου.

Ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Δήμου Αρταίων, Μιχάλης Κοτσαρίνης, δήλωσε: « Συζητήσαμε με τον Δήμαρχο, Χρήστο Τσιρογιάννη, πως μπορούμε να αναβαθμίσουμε ακόμη περισσότερο τον Ορφέα. Έτσι καταλήξαμε σ’ ένα πρόγραμμα που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τους μεγάλους κινηματογράφους. Παράλληλα, δίνουμε χώρο και χρόνο δημιουργικής έκφρασης σε φορείς και συλλόγους, πιστεύοντας πως η Άρτα μπορεί να είναι μια πόλη με ισχυρό πολιτιστικό αποτύπωμα».

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σας προτείνουμε:

Βρείτε μας online

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 26813 06897

Πρέβεζα – Σπηλιάδου & Μπάλκου | 26820 22288