ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

JOINMEDIA

 

Η JOINMEDIA είναι η κορυφαία και ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρία Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Ηπείρου, η οποία διαχειρίζεται κορυφαία brands στη Δυτική Ελλάδα.

Η JOIN MEDIA διαθέτει στην Ήπειρο δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς.

SPORT 24 RADIO 102,1 ΗΠΕΙΡΟΥ (ΑΡΤΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ-ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ)

Με 24ωρο πρόγραμμα, αναμεταδόσεις από όλα τα γήπεδα –σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ- και ρόστερ για πρωταθλητισμό αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό brand στη Δυτική Ελλάδα.

MUSIC 101,5 (ΑΡΤΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ-ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ)

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Music 101.5 (πρώην Ράδιο Άρτα – Ενημερωτικός) έχει έδρα στην Άρτα και δίνει έμφαση στην ενημέρωση αλλά και στη  Μουσική. Πλέον είναι γεγονός και η συνεργασία με τον REAL FM και τον Νίκο Χατζηνικολάου

 

ΑΘΛΗΤΙΚΟ SITE

 

Το SPORT24EPIRUS.GR είναι το No 1 αθλητικό site της Περιφέρειας Ηπείρου και της Δυτικής Ελλάδος την τελευταία 3ετία, με ξεκάθαρο ρόλο στην καθημερινή ενημέρωση και αποκλειστικές συνεργασίες με τα κορυφαία αθλητικά brands της χώρας όπως το novasports.gr και το sport24.gr.

Βασικά του στοιχεία:

H live κάλυψη των αθλητικών γεγονότων της ευρύτερης περιοχής

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1 ( ΠΑΣ Γιάννινα)

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 ( ΠΑΣ Γιάννινα – Καραϊσκάκης Άρτας)

Νέο πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής

Η έμπειρη ομάδα των αθλητικών δημοσιογράφων δίνει έμφαση στο ρεπορτάζ, στην κριτική και στις αποκλειστικές συνεντεύξεις.

Επισκεψιμότητα από 30 χώρες.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ SITE

 

Το  7meresnews.gr  φιλοδοξούμε να προσφέρει στους αναγνώστες του μια νέα δυναμική αναγνωστική εμπειρία, με έναν καλύτερο σχεδιασμό και βελτιωμένες τεχνολογικά επιδόσεις.

Το  7meresnews.gr είναι μία ιστοσελίδα που αποτελεί την προέκταση της πετυχημένης εβδομαδιαίας εφημερίδας «7ΜΕΡΕΣ» και  δίνει τη δυνατότητα στους αναγνώστες να εντοπίσουν αμέσως τα μεγάλα γεγονότα και με εύκολο τρόπο να διαβάζουν τις πιο ενδιαφέρουσες ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Μια νέα προσπάθεια που κάνουμε για την πληρέστερη, αμεσότερη και γρηγορότερη ενημέρωσή σας, για ότι συμβαίνει στην Άρτα, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, Ιωάννινα και Πρέβεζα.

Πιστεύουμε ότι η τεχνολογία και η δημοσιογραφία είναι δύο ιδέες αλληλένδετες και πρέπει να είμαστε πρώτοι και στις δύο.

Στο 7meresnews.gr θα μπορείτε καθημερινά να δείτε βίντεο, που αφορούν τρέχοντα γεγονότα, ντοκιμαντέρ από όλη την Άρτα, την Ήπειρο και όχι μόνο, συνεντεύξεις από πρόσωπα της πολιτικής, του αθλητισμού και του πολιτισμού της περιοχής μας, απ’ ευθείας μεταδόσεις διαφόρων εκδηλώσεων, γεγονότων, συνεδριάσεων Συμβουλίων και φυσικά καθημερινό σχολιασμό της επικαιρότητας.

Η προσπάθειά μας γίνεται με σεβασμό στα πρόσωπα και υπευθυνότητα απέναντι στα γεγονότα.

Χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις, με κρίση που θα τεκμηριώνεται.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Άρτα – Περιφερειακή Οδός | 2681306897

Πρέβεζα – Εθνικής Αντίστασης&Μπάλκου | 2682303947

emailjoinmediainbox@gmail.com, eftameresnews@gmail.com

facebook – 7mag