Δεκάδες τα συλλυπητήρια ομάδων και παραγόντων για την απώλεια του Γιώργου Χριστοβασίλη

Μοιραστείτε το:

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο χώρος του ελληνικού ποδοσφαίρου και όλη η Ήπειρος, στο άκουσμα της είδησης ότι έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης.

Δεκάδες είναι οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις και από τους φιλάθλους της ομάδας, αλλά και από φορείς και συλλόγους, που κατά το δυνατόν θα προσπαθήσουμε να τις συμπεριλάβουμε όλες μαζί εδώ. Το θέμα θα ανανεώνεται συνεχώς με νέες συλλυπητήριες ανακοινώσεις.

Η ανακοίνωση της Super League

Η Super League εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους και την ποδοσφαιρική οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα, για την απώλεια του Γιώργου Χριστοβασίλη.

Ο εκλιπών ήταν πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιάννινα για 15 χρόνια και συμμετείχε ενεργά στις θεσμικές διαδικασίες της Super League, με μετριοπάθεια και σύνεση, ως εκπρόσωπος της ομάδας του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα…

 

Η ανακοίνωση του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα

Δυστυχώς σήμερα χάσαμε τον Πρόεδρο της ομάδας μας  ΓΙΩΡΓΟ ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗ.

Ο μακροβιότερος και πλέον πετυχημένος Πρόεδρος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έφυγε σήμερα από την ζωή, αφήνοντας πίσω του πολλά που θα μείνουν ανεξίτηλα γραμμένα στην Ιστορία της ομάδας μας.

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ εκφράζουν τα βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει ΠΡΟΕΔΡΕ.

 

Από τον Δήμο Ιωαννιτών

Η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Δημήτρης Παπαγεωργίου εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για τον θάνατο του Γιώργου Χριστοβασίλη.

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης υπήρξε από τους πλέον πετυχημένους προέδρους του ΠΑΣ Γιάννινα. Κυρίως όμως αγάπησε βαθιά τον ΠΑΣ και το τοπικό ποδόσφαιρο. Δίδαξε ήθος σε εποχές όπου το ποδόσφαιρο δοκιμάζεται και λειτούργησε με ευγένεια δείχνοντας ότι κι αυτή έχει θέση στα ελληνικά γήπεδα.

Αφήνει ανεξίτηλο το στίγμα του στην ποδοσφαιρική οικογένεια της πόλης μας.

Η μνήμη του θα συνοδεύει τον ΠΑΣ και τους χιλιάδες φιλάθλους.

Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

 

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών (ΠΣΑΠΠ)

Ο ΠΣΑΠΠ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους και την ποδοσφαιρική οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα για την απώλεια του Γιώργου Χριστοβασίλη, που σήμερα τα ξημερώματα έφυγε από τη ζωή…

 

Ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης

Θερμά Συλλυπητήρια για την απώλεια του Γιώργου Χρηστοβασίλη στην Οικογένεια του και σε ολους που συνεργάστηκαν μαζί του.

Ημέρα πένθους για τον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς ο επί δεκαπέντε χρόνια πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Χριστοβασίλης έφυγε από τη ζωή.

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης εδώ και καιρό έδινε μία δύσκολη μάχη από την οποία δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Πήρε τα ηνία του ΠΑΣ το 2008 και έκανε μία μεγάλη διαδρομή εξαιρετικά πετυχημένη.

Όπως είναι γνωστό, τη διοίκηση της ομάδας έχουν αναλάβει, μοιράζοντας το πακέτο των μετοχών, οι υιοί του.

 

Η διοίκηση του ΠΕΑΚΙ

Ο Πρόεδρος, Παντελής Κολόκας, και τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για τον θάνατο του προέδρου του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, Γιώργου Χριστοβασίλη.

Σε δήλωσή του, ο κ. Κολόκας αναφέρει: «Ημέρα θλίψης η σημερινή, στο άκουσμα του θανάτου του προέδρου του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Γιώργου Χριστοβασίλη. Ο διοικητικός ηγέτης της αγαπημένης μας ομάδας, ο άνθρωπος που έδωσε νέο όραμα και προοπτικές στον «Άγιαξ της Ηπείρου», μπορεί να μην είναι πια μαζί μας, το έργο του όμως και οι μνήμες για εκείνα με τα οποία συνέδεσε το όνομά του με τον ΠΑΣ θα μείνουν στην ιστορία.

Είχα την τύχη ως νομαρχιακός σύμβουλος τότε με τον Αλ. Καχριμάνη, από την πρώτη ημέρα που ο Γ. Χριστοβασίλης ήρθε στα Γιάννενα το 2008, για να αναλάβει την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, να τον γνωρίσω από κοντά και να διαπιστώσω την τεράστια αγάπη του για την ιδέα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ως Ηπειρώτης της διασποράς.

Συνεργάστηκα πολλές φορές μαζί του στη διάρκεια των 15 ετών της παρουσίας του στη διοίκηση του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και ειδικά τα τελευταία χρόνια με την ιδιότητα του προέδρου της Ε.Δ του ΠΕΑΚΙ.

Η προσφορά του είναι ανεκτίμητη στην ομάδα και στην ιστορία της. Κρατώ όμως τον πράο και μειλίχιο χαρακτήρα του, το ήθος και τη σύνεση με την οποία αντιμετώπιζε τις καταστάσεις και το ασίγαστο πάθος του για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Ως πρόεδρος της Ε.Δ του ΠΕΑΚΙ εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στην αγαπημένη του σύζυγο και τα δύο του παιδιά, που αναλαμβάνουν το βαρύ φορτίο και τη μεγάλη ευθύνη να συνεχίσουν το έργο του Γ. Χριστοβασίλη και να ξέρουν ότι όλοι θα σταθούν στο πλευρό τους».

 

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων εκφράζει την οδύνη του και την θλίψη του για την απώλεια του Διοικητικού ηγέτη του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργου Χριστοβασίλη. Υπήρξε για 15 χρόνια ο Πρόεδρος που οδήγησε την ομάδα της πόλης μας στις μεγαλύτερες επιτυχίες της και κατάφερε να βρίσκεται σταθερά στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον τουρισμό και την οικονομία της περιοχής μας. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

 

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ γυναικών του ΠΑΣ Γιάννινα

Η Διοικούσα Επιτροπή του Π.Α.Σ. Γιάννινα WBC εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για τον θάνατο του Γιώργου Χριστοβασίλη, ο οποίος τα τελευταία 15 χρόνια διετέλεσε πρόεδρος της ΠΑΕ Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ και συνέδεσε το όνομά του με μεγάλες στιγμές του “Άγιαξ της Ηπείρου”, με σημαντικότερη την έξοδο στην Ευρώπη την σεζόν 2015-16.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του.

 

Η ομάδα μπάσκετ του Βίκου Ιωαννίνων

Η διοίκηση του Α.Σ. Βίκος Ιωαννίνων εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο του προέδρου της ΠΑΕ Π.Α.Σ. Γιάννινα, Γιώργου Χριστοβασίλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του…

 

Η ομάδα της Θύελλας Κατσικάς

Σύσσωμη η διοίκηση και οι προπονητές της Θύελλας μας εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Χριστοβασίλη και τους οικείους του για τον αδόκητο χαμό του.

Καλό ταξίδι πρόεδρε.

 

Η ομάδα της Θύελλας Ελεούσας

Ο Πρόεδρος,το Δ.Σ. και το σύνολο του οργανισμού,εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους και σε όλη την οικογένεια του Πας Γιάννινα…Καλό ταξίδι…

 

Η ΕΠΣ Ηπείρου

Ο Πρόεδρος κ. Βρακάς Κων/νος και τα Μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους αλλα και στην μεγάλη οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για τον θάνατο του Προέδρου Γ. ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗ. Αιωνία του η μνήμη. Ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

Τη θλίψη τους για τον θάνατο του Γιώργου Χριστοβασίλη, ο οποίος έδωσε μία μεγάλη μάχη για δύο χρόνια με τον καρκίνο, εκφράζουν η μία μετά την άλλη ΠΑΕ της Stoiximan Super League με επίσημες τοποθετήσεις τους.

Ακολουθούν οι ανακοινώσεις των ΠΑΕ με αλφαβητική σειρά

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της για την απώλεια του Γιώργου Χριστοβασίλη, του ανθρώπου που για πολλά χρόνια συνέδεσε το όνομα του με τον ΠΑΣ Γιάννινα και αποτέλεσε έναν από τους πιο σημαντικούς παράγοντες του σύγχρονου ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για τον θάνατο του ιστορικού προέδρου του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, Γιώργου Χριστοβασίλη.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εκφράζει τη βαθιά και ειλικρινή θλίψη της για τον αδόκητο χαμό του εμβληματικού Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργου Χριστοβασίλη.

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης υπήρξε ξεχωριστή προσωπικότητα και θα μνημονεύεται πάντα για την σπουδαία προσφορά του στην ομάδα του, αλλά και συνολικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Γιώργου Χριστοβασίλη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών.

Ο εκλιπών αποτέλεσε επί σειρά ετών τον διοικητικό ηγέτη του ΠΑΣ Γιάννινα και επί των ημερών του η ομάδα της Ηπείρου έζησε μερικές από τις κορυφαίες στιγμές της ιστορίας της.

Παράλληλα, η ενασχόλησή του γενικότερα με το ποδόσφαιρο χαρακτηρίστηκε από λογική και μετριοπάθεια και ήταν πάντα μια φωνή που χρειαζόταν το άθλημα στη χώρα μας.

Η ΠΑΕ Ιωνικός και η οικογένεια Τσιριγώτη εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον θάνατο του Γιώργου Χριστοβασίλη.

Ένας άνθρωπος που είχε τεράστια συμβολή σε μια ιστορική ομάδα όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα και θα λείψει από το ποδόσφαιρο.

Δύναμη και κουράγιο ευχόμαστε στους οικείους του.

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Γιώργου Χριστοβασίλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.
Επί σειρά ετών διοικητικός ηγέτης του ΠΑΣ Γιάννινα, ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου με σπουδαία προσφορά στην ομάδα του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα…

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του Γιώργου Χριστοβασίλη, διοικητικού ηγέτη του ΠΑΣ Γιάννινα τα τελευταία 15 χρόνια. Τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στην ομάδα του.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Γιώργου Χριστοβασίλη. Το ελληνικό ποδόσφαιρο αποχαιρετά έναν αξιοπρεπή και ευγενικό παράγοντα που θα λείψει. Καλό ταξίδι…

 

Σχετικά άρθρα: