Δημήτρης Χουλιάρας – “Στόχος μου αυτή τη στιγμή η Προεδρία στο Επιμελητήριο Άρτας”…

Μοιραστείτε το:

 

Στη στήλη “Επισημάνσεις” στην καθημερινή εφημερίδα “ΗΧΩ της Άρτας” αναφέρει ο Ν.Α.Σ

“Μια δήλωση-απόφαση του Δημάρχου Αρταίων, (από αυτές που ονομάζονται «ανάποδα ψαλίδια»0 σχετικά με την μετατόπιση του Βιοτεχνικού Πάρκου, απ’ τα Κρεκούκια Αμμοτόπου στα Λειβάδια Καλαμιάς, αποτέλεσε την αφορμή για να ανοίξει βηματισμό ο Δημήτρης Χουλιάρας στα δημοτικά μας πράγματα… η εφ’ όλης της ύλης αντιπαράθεση για το ΒΙΟΠΑ του Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Άρτας, εκτιμώ πως είναι μια πρόβα τζενεράλε, στο δρόμο για την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ως Δήμαρχος στον μεγάλο Δήμο Αρταίων…

Η ανακοίνωση του Δημήτρη Χουλιάρα –και της παράταξής του- στο ΔΣ του Επιμελητηρίου Άρτας, δεν ήταν απλώς μια (ακόμη) καταγγελία, αλλά περιείχε όλα τα στοιχεία (παλαιότερες αποφάσεις κ.λ.π.), που υπερβαίνουν μια απλή διαμαρτυρία κόντρα στη λογική «αποφασίζω μόνος μου» του Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη, η οποία αιφνιδίασε τους «εταίρους» στην κατασκευή του ΒΙΟΠΑ….

Ήταν νομίζω μια «αρχηγική» εμφάνιση του Δημήτρη Χουλιάρα, σε μια περίοδο μάλιστα που στα πολιτικά στέκια αναζητούνται υποψήφιοι Δήμαρχοι απέναντι στον Χρήστο Τσιρογιάννη… θα έλεγα, πως «εγεννήθη υποψήφιος Δήμαρχος» και μάλιστα από την αστοχία του Χρ. Τσιρογιάννη”…

Εμείς ως 7meres.gr επικοινωνήσαμε με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας για να τον ρωτήσουμε αν πρέπει να του …ευχηθούμε Καλή Επιτυχία!

Ο Δημήτρης Χουλιάρας δέχθηκε να μας κάνει μία σύντομη δήλωση, ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα…

” Για μένα προέχει η ανάληψη της θέσης του Προέδρου του Επιμελητηρίου Άρτας, βάση της συμφωνίας που υπάρχει με τον νυν πρόεδρο κ. Γιάννη Γκολομάζο από την 1η Ιανουαρίου 2022. Για την ώρα αυτός είναι ο στόχος μου”.

Χωρίς σχόλιο, δημοσιεύουμε την απάντησή του…

Σχετικά άρθρα: