Δουδωνής από Πρέβεζα: “Να αναδειχθεί ακόμα ισχυρότερο το ΠΑΣΟΚ από την κάλπη της 25ης Ιουνίου”

Μοιραστείτε το:

Να αναδειχθεί ακόμα ισχυρότερο το ΠΑΣΟΚ από την κάλπη της 25ης Ιουνίου που θα αποτελέσει το αποτελεσματικό εμπόδιο για την εφαρμογή της κρυφής ατζέντας της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ- KINHMA ΑΛΛΑΓΗΣ Παναγιώτης Δουδωνής που βρέθηκε στην Πρέβεζα το απόγευμα της Δευτέρας και μίλησε σε κομματική εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο.
Ο κ. Δουδωνής υπογράμμισε ότι
“Είναι το χρέος μας απέναντι στη μεγάλη ιστορία μας, αλλά και το χρέος μας απέναντι στις επόμενες γενιές. Αυτή η εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου θα είναι η μέρα της ανατολής του ήλιου του ΠΑΣΟΚ ξανά στην Ελλάδα και στην Πρέβεζα, με μία έδρα από τον λαό της Πρέβεζας στο ΠΑΣΟΚ”.
Ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία για “fake news”, αναφορικά με την φορολογική πολιτική του Κινήματος και ξεκαθάρισε ότι ένα σοσιαλδημοκρατικό κόμμα έχει μία συγκεκριμένη πολιτική με στόχο να βοηθήσει τους χαμηλόμισθους, τους ανέργους, τη μεσαία τάξη, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους αγρότες, κάνοντας ειδικά αναφορά στον αγροτικό κόσμο.
Απευθυνόμενος στο κομματικό ακροατήριο ζήτησε να στηρίξουν το κίνημα και να τo ξανακάνουνε όλοι μαζί , όπως είπε , το δημοκρατικό σπίτι της Ελληνίδας και του Έλληνα.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας, οι υποψήφιοι βουλευτές Στέλλα Βαρτελάτου, Γιώργος Δημητρίου, Παύλος Φραγκούλης και Μαρία Χήτα, ο πρώην δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κοσμάς Κορωναίος, Βαγγέλης Γιαννουλάτος και Βαγγέλης Ροπόκης, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χρήστος Δημόπουλος, μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ.
Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σχετικά άρθρα: