Επισκέψεις σε επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού τομέα της Άρτας

Μοιραστείτε το:

Επιχειρήσεις και υποδομές του αγροδιατροφικού τομέα της Άρτας επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Γιώργος Στύλιος συνοδευόμενος από τον Γραμματέα Αγροτικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Καρασαρίνη και άλλα στελέχη της ΝΔ Άρτας.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που κάθονται, γραφείο και εσωτερικός χώρος

Ειδικότερα, στη γαλακτοβιομηχανία ΚΑΡΑΛΗΣ Α.Ε. στη Φιλοθέη Άρτας, ο κ. Στύλιος είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης, να συνομιλήσει με στελέχη της και να ενημερωθεί για τα ζητήματα και τις προοπτικές του κλάδου.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Ο Υφυπουργός μαζί με τα στελέχη, επισκέφτηκαν ακόμη τις εγκαταστάσεις του Αγροτικού Συνεταιρισμού «ΠΥΡΡΟΣ» στην Άρτα, όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν σε έναν έντονα εξαγωγικό κλάδο, όπως είναι αυτός των ακτινιδίων, ο οποίος προσφέρει πολλά στην αγροτική οικονομία του νομού.

Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Ο κ. Στύλιος, συνοδευόμενος  από τον κ. Καρασαρίνη και τα άλλα στελέχη του κυβερνητικού κόμματος, συναντήθηκαν επίσης και με εκπροσώπους του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ) Αράχθου. Με το πέρας των επισκέψεων ο κ. Στύλιος, ανέφερε: «Μαζί τον καλό μου συνεργάτη, τον Ανδρέα Καρασαρίνη, επισκεφτήκαμε σημαντικές υποδομές – όπως είναι τα ΤΟΕΒ και  επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν για την εξωστρέφεια τους και την αξιοποίηση των ποιοτικών προϊόντων του νομού μας. Ενημερωθήκαμε για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν και συζητήσαμε για τις προοπτικές του αγροδιατροφικού τομέα στην Άρτα και την Ήπειρο. Η κατασκευή νέων αγροτικών υποδομών και η στήριξη του πρωτογενή μας τομέα, αποτελεί βασική προτεραιότητα τόσο για την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη όσο και για το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων. Είμαστε δίπλα στον Αγρότη».

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σχετικά άρθρα: