Το κλασσικό Panettone Perbellini, φτιάχνεται από τα αγνότερα υλικά. Η ζύμη «ξεκουράζεται» για 24 ώρες πριν ψηθεί, και ακόμη άλλες τόσες, πριν συσκευαστεί. Αν είστε λάτρης της σοκολάτας τότε το Zenzero Ciocolato Panettone με κομματάκια μαύρης σοκολάτας, κέδρο και πιπερόριζα μέσα στην αφράτη κλασσική ζύμη θα σας ενθουσιάσει.
Αν πάλι σας αρέσει ο συνδυασμός πορτοκαλιού και σοκολάτας, θα λατρέψετε και το Arancio Ciocolato Panettone, με κομματάκια καραμελωμένου πορτοκαλιού και μαύρης σοκολάτας!
*Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Η ιστορία του πιο διάσημου φούρνου της Bovolone ξεκινάει το 1891 με τον Giovanni Battista Perbellini να παρουσιάζει την δική του εκδοχή του παραδοσιακού Βενετσιάνικου κέικ “Nadalin”, που ο ίδιος ονόμασε Offela d’Oro. Από τότε εώς σήμερα η οικογένεια Perbellini παράγει εκλεπτυσμένα χειροποίητα παραδοσιακά γλυκά, τα οποία έχουν γίνει διεθνώς γνωστά για την ιδιαίτερη γεύση τους!