Ήπειρος: Στιγμές απόλυτου τρόμου για γυναίκα οδηγό – Της έκλεισε το δρόμο με τη μηχανή – Τι συνέβη

Μοιραστείτε το:

Στιγμές απόλυτου τρόμου περιγράφει μία γυναίκα, κάτοικος των Ιωαννίνων τις οποίες έζησε νωρίς το πρωί της Παρασκευής, όταν πήγαινε στη δουλειά της, όπως κάνει κάθε μέρα.

Όπως αναφέρει το epiruspost, oδηγούσε το αυτοκίνητό της στο ύψος του Νοσοκομείου Χατζηκώστα με κατεύθυνση την έξοδο από την πόλη.

Στο συγκεκριμένο σημείο την προσπέραση μία μοτοσικλέτα με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Πριν φτάσει στον κόμβο Καρδαμιτσίων, ο οδηγός της μοτοσικλέτας έκανε αναστροφή και κινούμενος στο αντίθετο ρεύμα κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό της.

Η γυναίκα πρόλαβε και φρέναρε το όχημα. Εκείνος της έκλεισε το δρόμο με την μηχανή, κατέβηκε και κινήθηκε προς το παράθυρο του αυτοκινήτου της, από την πλευρά του οδηγού.

«Όλα αυτά έγιναν μέσα σε ένα λεπτό. Πανικοβλήθηκα. Άρχισα να φωνάζω.. Για καλή μου τύχη ερχόταν ένα άλλο αυτοκίνητο στη θέα του οποίου ο άνδρας που είχε κατέβει από την μηχανή, εγκατέλειψε ότι είχε στο μυαλό του, επέστρεψε στη μοτοσικλέτα και απομακρύνθηκε με πολύ μεγάλη ταχύτητα», αναφέρει η γυναίκα σημειώνοντας ότι ακόμη δεν μπορεί να συνέλθει από το συμβάν.

Με την βοήθεια του οδηγού από το άλλο αυτοκίνητο συνήλθε και συνέχισε τον δρόμο προς την δουλειά της.

Σύμφωνα με την ίδια κατήγγειλε το πρωτοφανές συμβάν στην Αστυνομία και αποφάσισε να το δημοσιοποιήσει  με μοναδικό στόχο να είναι υποψιασμένοι κι άλλοι οδηγοί καθώς πιστεύει ότι σκοπός του άγνωστου άνδρα που κάλυπτε τα χαρακτηριστικά του με κράνος ήταν η κλοπή.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σχετικά άρθρα: