Με θέμα το “Δημόσιο χώρο” θα συνεδριάσει η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης Δήμου Πρέβεζας

Μοιραστείτε το:

Σε συνεδρίαση με θέμα το “Δημόσιο χώρο” καλεί τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Πρέβεζας , ο Πρόεδρος της κ. Ιωάννης Δαρδαμάνης, την Τρίτη 9 Μαρτίου και ώρα 18:00μμ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πρέβεζας.
Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί δια ζώσης (σύμφωνα με την ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ. 10343/18.02.2022 (ΦΕΚ 766/18.02.2022 τεύχος Β’) Εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών).
Στη συζήτηση για το δημόσιο χώρο περιλαμβάνονται κυκλοφοριακό & πεζόδρομοι,κόμβοι,σήμανση/φωτισμός/θόρυβοι/τραπεζοκαθίσματα/σχολικά κτήρια/παιδικές χαρές/ασφάλεια και κάμερες/αστικό πράσινο/περιαστικό πράσινο/πρόσβαση σε μνημεία/προσβάσεις ΑΜΕΑ/υπαίθριο εμπόριο/αφισσορύπανση και graffiti.
Ο προτάσεις αποστέλλονται εγγράφως ή σε ηλεκτρονική μορφή μέχρι και την προηγουμένη της συνεδρίασης ώστε να συμπεριληφθούν αναλυτικά στην απόφαση/γνωμοδότηση της Επιτροπής.
Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας και σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Πρέβεζας η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την επομένη, 10/03/2022 και ώρα 12:00μμ, στον ίδιο χώρο.
Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σχετικά άρθρα: