Με την εθνική τένις ο Γιαννιώτης Αλέξανδρος Σκορίλας

Μοιραστείτε το:

Στην Εθνική ομάδα Τένις Davis Cup Ανδρών κλήθηκε για άλλη μια φορά ο Γιαννιώτης αθλητής  Αλέξανδρος Σκορίλας.

Αυτή τη φορά ωστόσο βρίσκεται στη δεύτερη θέση της ομάδας πίσω από τον Στέφανο Τσιτσιπά, βάσει της παγκόσμιας κατάταξης ATP των επαγγελματιών παικτών.

Την ομάδα συμπληρώνουν επίσης ο Πέτρος Τσιτσιπάς, ο Μιχάλης Περβολαράκης και ο Αριστοτέλης Θάνος.

Προπονητής της Εθνικής ομάδας είναι ο Απόστολος Τσιτσιπάς.

Η Εθνική θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Σλοβακίας, διεκδικώντας την άνοδό της στην υψηλότερη κατηγορία των Εθνικών ομάδων παγκοσμίως, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο) στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2023. Η παραχώρηση του σταδίου από την πλευρά της πολιτείας αποτελεί ύψιστη τιμή για το άθλημα του Τένις, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία του αθλήματος.

Ο Αλέξανδρος, γέννημα θρέμμα του Γιαννιώτικου τένις και συγκεκριμένα του σωματείου ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, με έδρα το Πανηπειρωτικό Στάδιο, αν κληθεί να αγωνιστεί θα αντιμετωπίσει παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου που βρίσκονται ανάμεσα στους πρώτους 150 αθλητές παγκοσμίως. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Σλοβακίας έχει φτάσει πρόσφατα στον τελικό του Davis Cup.

Όλοι οι αγώνες θα καλυφθούν τηλεοπτικά από το κανάλι Cosmote tv, και συγκεκριμένα από το Cosmotesport6.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο αγώνες μονού το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου με ώρα έναρξης 11 πμ και τρείς αγώνες (ένα διπλό και δύο μονά) την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου με ώρα έναρξης πάλι στις 11 το πρωί.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σχετικά άρθρα: