Μια δικηγόρος με καταγωγή από την Άρτα διαπρέπει στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης και είναι Υποψήφια στα Greek International Women Awards

FASIA-ARTA-XAGI

Μοιραστείτε το:

Υποψήφια στα τρίτα GREEK INTERNATIONAL WOMEN AWARDS (GIWA), των Διεθνών Βραβείων που αναγνωρίζουν διακεκριμένες Ελληνίδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό για τις δράσεις τους στον επαγγελματικό τους τομέα, είναι μια νεαρή δικηγόρος με καταγωγή από την Καμπή της Άρτας.

Ο θεσμός των GIWA πλέον έχει καθιερωθεί, και μάλιστα το 2022 μεταδόθηκαν τηλεοπτικά από την ERT WORLD και διαδικτυακά μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX. Στην εντυπωσιακή τελετή απονομής απηύθυνε χαιρετισμό η Α. Ε. η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Η φετινή τελετή θα λάβει χώρα αυτό το Σεπτέμβριο στην Αθήνα.

Ανάμεσα τους υπάρχει και μια Αρτινή, μια διακεκριμένη δικηγόρος η οποία  διαπρέπει στην Οξφόρδη και το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης και είναι υποψήφια στα Greek International Women Award στην Κατηγορία Law.

Το όνομα της είναι Ειρήνη Φασιά  και είναι δικηγόρος με ειδίκευση στο διεθνές περιβαλλοντικό δίκαιο, του δικαίου της θάλασσας και της επίλυσης διαφορών. Η κ. Φασιά αυτή τη στιγμή εργάζεται ως δικαστικός συνεργάτης στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

Ο διαγωνισμός βρίσκεται σε εξέλιξη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ψηφίσουν διαδικτυακά στον σύνδεσμο: https://greekinternationalwomenawards.com/3rd-giwa-shortlisted-candidates/?fbclid=IwAR05-Dzb5z3Yipv_4qjsPjcR7gW3HMM9JSQs79mOA_QJBi1rypJHwdzAKm8

Σχετικά άρθρα: