Ο Γιώργος Παπανδρέου στην Πρέβεζα (photo)

Μοιραστείτε το:

Την πρότασή και το όραμά του για ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα του ΚΙΝΑΛ παρουσίασε από την Πρέβεζα ο υποψήφιος πρόεδρος και πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Ο κ.Παπανδρέου έφτασε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Πρέβεζα και κατευθύνθηκε στην αίθουσα της Θεοφανείου όπου τον υποδέχτηκαν μέλη και φίλοι του Κινήματος.

Τον κ.Παπανδρέου καλωσόρισε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Παύλος Φραγκούλης, ενώ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά και του στελέχους Μαργαρίτας Ζήκου που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ομιλίας του στα όσα διαδραματίστηκαν στην περίοδο της πρωθυπουργίας του και την δύσκολη περίοδο των μνημονίων που ακολούθησε.

Σύμφωνα με τον κ.Παπανδρέου η χώρα κρατήθηκε όρθια αν και έγιναν πολύ περισσότερες θυσίες από τον ελληνικό λαό γιατί απέναντι στην Ελλάδα ήταν μια Ευρώπη απρόθυμη να δείξει αλληλεγγύη.

“ Εμείς αποδείξαμε ότι είμαστε το πατριωτικό κίνημα, εμείς αποδείξαμε ότι παρά τις δυσκολίες μπορούσαμε να σηκώσουμε το βάρος. Βέβαια μας χτύπησαν μας λοιδόρησαν, μας ανέτρεψαν, αλλά η μάχη δεν έχει τελειώσει. Σήμερα μπορούμε ξανά να ελπίζουμε” είπε χαρακτηριστικά ο κ.Παπανδρέου σημειώνοντας πως όλοι θα πρέπει να είναι περήφανοι για το Κίνημα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου αναφέρθηκε και στην φράση του “λεφτά υπάρχουν” η οποία όπως ανέφερε “απομονώθηκε” σκόπιμα, ενώ ο ίδιος εξαρχής είχε εξηγήσει ότι λεφτά υπάρχουν αν χτυπηθεί η φοροδιαφυγή, η διαφθορά και η κακοδιαχείριση του δημόσιου χρήματος.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ “ενότητα” της ομιλίας του και στις αναπτυξιακές προοπτικές της Πρέβεζας σημειώνοντας την ανάγκη σύνδεσης με τους μεγάλους οδικούς άξονες, την αξιοποίηση του Αμβρακικού Κόλπου, την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα κλπ.

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Καταλήγοντας ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι η 5η Δεκεμβρίου πρέπει να αποτελέσει μια “γιορτή” δημοκρατίας και μαζικής συμμετοχή, διευκρίνισε ότι το κόμμα δεν πρόκειται να γίνει δεκανίκι κανενός και στόχο του αποτελεί ο πράσινος ήλιος να σηκωθεί και πάλι ψηλά.
Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σχετικά άρθρα: