Οι υποψήφιοι βουλευτές με το Κ.Κ.Ε στο Νομό Πρέβεζας

Μοιραστείτε το:

Παρουσία μελών και φίλων του κόμματος πραγματοποιήθηκε η συνεστίαση που διοργάνωσε η Κομματική Οργάνωση Πρέβεζας του ΚΚΕ, όπου έγινε και η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του κόμματος για τις βουλευτικές εκλογές στο Νομό Πρέβεζας.
Εκ μέρους της Τομεακής Επιτροπής χαιρετισμό απηύθυνε η Μαλεζά Ζήνα καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους, και όλους όσοι συναντήθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα στους καθημερινούς αγώνες. Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων “όλο το προηγούμενο διάστημα όλοι μαζί, μέλη και φίλοι του κόμματος, έδωσαν μάχες μέσα από τα σωματεία για όλα όσα καίνε το λαό της Πρέβεζας, μέσα και έξω από τους χώρους δουλειά, για να μπορέσει να κρατηθεί όρθιο το νοσοκομείο της Πρέβεζας.
Έτσι και τώρα θα δώσουν σαν μια γροθιά τη μάχη των εκλογών σε όλες τις κάλπες για να βγεί “πολύ πιο δυνατό το ΚΚΕ”.
Η ίδια τόνισε ότι η επόμενη κυβέρνηση, είτε της ΝΔ είτε του ΣΥΡΙΖΑ, με μπαλαντέρ το πρόθυμο ΠΑΣΟΚ, θα είναι από χέρι αντιλαϊκή, γιατί το ίδιο αντιλαϊκή είναι κάθε κυβέρνηση που κινείται στις ράγες του βάρβαρου καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης”.
Στη συνέχεια ο Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Πρέβεζας του ΚΚΕ, Κώστας Κωτσαντής παρουσίασε το ψηφοδέλτιο των βουλευτικών εκλογών για το νομό Πρέβεζας που αποτελείται από τους εξής:
•Αμάραντος Σταύρος: φαρμακοποιός, δημοτικός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση, πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πρέβεζας – Λευκάδας
•Μαλεζά Ζήνα: Ιδιωτική Υπάλληλος, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ηπείρου – Κέρκυρας – Λευκάδας και μέλος της Τομεακής Επιτροπής Πρέβεζας, Μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν.Πρέβεζας
•Πούμπης Γιώργος: Ιδιωτικός Υπάλληλος, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Πρέβεζας, Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν.Πρέβεζας και μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας
•Τζίμα Μαρία: Συνταξιούχος, πρώην νοσηλεύτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας και πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων ΓΝΠ, στέλεχος του ΚΚΕ, πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Πρέβεζας (παράρτημα της ΟΓΕ).
Ακολούθησε η κοπή πίτας από την Κ.Ο με ευχές για καλή και αγωνιστική χρονιά με υγεία για τις ερχόμενες μάχες, ενώ η βραδιά ολοκληρώθηκε με παραδοσιακό γλέντι.

Σχετικά άρθρα: