Οικογενειακή τραγωδία: Aρτινός o αστυνομικός που εκτέλεσε την πρώην γυναίκα του και αυτοκτόνησε

Μοιραστείτε το:

Με κυνηγετική καραμπίνα σκότωσε την 42χρονη γυναίκα του ο 38χρονος με καταγωγή από την Άρτα που ακολούθως αυτοκτόνησε. Πληροφορίες από την Αστυνομία αναφέρουν ότι το ανδρόγυνο βρισκόταν σε διάσταση, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων οι δύο δεν συγκατοικούσαν κατά το τελευταίο έτος.

Η οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε το πρωί σε διαμέρισμα στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Περίοικοι ειδοποίησαν την Άμεση Δράση, όταν ακούστηκαν οι πυροβολισμοί. Αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα όπου εντόπισαν σε λουτρό αίματος τον άνδρα και την γυναίκα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 38χρονος δράστης και αυτόχειρας ήταν αστυνομικός. Μαρτυρίες αναφέρουν ακόμη ότι ο δράστης και αυτόχειρας φέρεται να περίμενε να φύγουν τα παιδιά με το σχολικό λεωφορείο και στη συνέχεια ανέβηκε στο διαμέρισμα όπου διέμενε η 42χρονη με τα παιδιά τους, την πυροβόλησε και έπειτα αυτοκτόνησε.

Του είχε αφαιρεθεί το όπλο

Ο δράστης υπηρετούσε ως διοικητικός υπάλληλος στην υποδιεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών στη Νέα Ραιδεστό χωρίς όπλο, καθώς του είχε αφαιρεθεί. Η αρμόδια υπηρεσία έκρινε πως έπρεπε να υπηρετεί άνευ όπλου λόγω προβλήματος στο χέρι του.

Το ανδρόγυνο είχε πάρει συναινετικό διαζύγιο, ενώ το δικαστήριο είχε αποφασίσει για τις ώρες και τις μέρες που ο πατέρας θα έβλεπε τα παιδιά. Άτομο από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του δράστη αναφέρει ότι ο 38χρονος ζητούσε από το θύμα να τα ξαναφτιάξουν. Ο δολοφόνος – αυτόχειρας σύμφωνα με τον μάρτυρα, είχε πάρει την καραμπίνα του πατέρα του, με την πρόφαση να την καθαρίσει. «Έλεγε στον πατέρα του ότι θα την σκοτώσει. Την αγαπούσε τρελά» σημείωσε ο φίλος της οικογένειας.

Επικοινωνία με τα υπουργεία Υγεία και Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας είχε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, ώστε να υπάρξει άμεσα μέριμνα για την ψυχολογική υποστήριξη των παιδιών της οικογένειας.

 

 

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σχετικά άρθρα: