Πρέβεζα: Αγώνας Κυπέλλου Υπερελαφρών Αεροσκαφών στο Ζάλλογο

Μοιραστείτε το:

Αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας Υπερελαφρών Αεροσκαφών “Πρέβεζα 2023” διοργανώνει η Αερολέσχη Πρέβεζας με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας και του Δήμου Πρέβεζας το Σάββατο και την Κυριακή 10 και 11 Ιουνίου.

Ο αγώνας εντάσσεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα του 2023 της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας και θα διεξαχθεί στο Αεροδρόμιο Ζαλόγγου της Αερολέσχης Πρέβεζας που βρίσκεται ενδιάμεσα της διαδρομής του δρόμου Καμαρίνας-Ωρωπού.

•Την Παρασκευή 9/6 θα αφιχθούν στο Αεροδρόμιο Ζαλόγγου τα αεροσκάφη και οι αθλητές των Αερολεσχών της χώρας και στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί στην «ΟΑΣΗ» η ενημέρωση των πληρωμάτων που σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη του αγώνα.

•Το Σάββατο 10/6 από 09:00 – 14:30 θα διεξαχθεί το πρώτο μέρος του αγώνα που αφορά στην σχεδίαση και εκτέλεση ναυτιλίας (διαδρομής 100 Km ) με ακρίβεια δευτερολέπτου.

•Την Κυριακή 11/6 από 09:00 – 12:00 θα διεξαχθεί το δεύτερο σκέλος που αφορά στην εκτέλεση προσγειώσεων ακριβείας, θα ακολουθήσουν εγκαίνια του Αεροδρομίου και οι απονομές.

Για τις ημέρες και τις ώρες του Αγώνα η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και μετά την λήξη θα είναι δυνατή η πραγματοποίηση πτήσεων εθισμού, ενώ σε περίπτωση αναβολής λόγω καιρικών συνθηκών θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Νίκο Σαμπράκο τηλέφωνο 6906897252.

Σχετικά άρθρα: