Πρέβεζα: Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Διεθνές Τουρνουά PETANQUE (αμπαλί)

Μοιραστείτε το:

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Διεθνές Τουρνουά PETANQUE (αμπαλί) που διοργάνωσε στην Πρέβεζα 1-4 Ιουνίου ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Πετάνκ Πρέβεζα σε συνεργασία με το Δήμο Πρέβεζας και την υποστήριξη της Π.Ε Πρέβεζας , του Επιμελητηρίου και χορηγών, με τους διοργανωτές και τους αθλητές να ανανεώνουν το ραντεβού τους για το 2024.

Για τέσσερις μέρες στην Πρέβεζα βρέθηκαν περίπου 250 αθλητές και αθλήτριες από Ελλάδα, Αγγλία , Γαλλία, Γερμανία, Τουρκία , Ολλανδία κ.α που αγωνίστηκαν σε DUEBLETTES , TRIPLETTES & TET ATET και οι οποίοι αναχώρησαν από την πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο για τη διοργάνωση του τουρνουά όσο και για τη φιλοξενία.

Η αυλαία του τουρνουά έπεσε το βράδυ της Κυριακής στα γήπεδα αμπαλί της Κυανής Ακτής, με τις βραβεύσεις και τα χρηματικά έπαθλα στους νικητές. Τις απονομές κυπέλλων έκαναν μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Κώστας Μπάρκας, ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Δαρδαμάνης και Κων/νος Ακρίβης , οι περιφερειακοί σύμβουλοι Χρήστος Ματσίρας και Παύλος Φραγκούλης καθώς και η εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Αγγελική Κωνσταντινίδη.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σχετικά άρθρα: