Τι είπε ο Μητσοτάκης απευθυνόμενος στο Δήμαρχο Άρτας για το “ΞΕΝΙΑ”…

Μοιραστείτε το:

Στην ομιλία του στην Άρτα ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε σε διάφορα έργα μικρά και μεγάλα που βρίσκονται σε εξέλιξη…
Σε μία αποστροφή του λόγου και της ομιλίας του ο Πρωθυπουργός απευθυνόμενος στο Δήμαρχο Άρτας, Χρήστο Τσιρογιάννη, ανέφερε για το “ΞΕΝΙΑ”…
“Σημαντικά έργα, Δήμαρχε, τα οποία πρέπει να γίνουν εδώ στην πόλη σας, την αποκατάσταση του Ιμαρέτ, τη σωστή αξιοποίηση -και είμαστε πάντα έτοιμοι εδώ να συζητήσουμε όλες τις πιθανές επιλογές- του «Ξενία» στην Άρτα, τις σημαντικές παρεμβάσεις -πρέπει να αξιοποιηθεί αυτός ο χώρος, είναι μοναδικός.
Είμαι εδώ για να βοηθήσω, σας το λέω να το ακούσετε.
Πήγα και επισκέφθηκα πριν από λίγο την Παρηγορήτισσα, αυτή την καταπληκτική, πραγματικά, εκκλησία. Οι μελέτες είναι έτοιμες, θα χρειαστεί μία σημαντική παρέμβαση για να διαφυλαχθεί και να αναδειχθεί αυτό το μοναδικό στη χώρα, τονίζω, μνημείο.”
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε “διαβασμένος” για το θέμα του “ΞΕΝΙΑ” και η τοποθέτησή του συζητήθηκε σε πολιτικά πηγαδάκια μετά το πέρας της ομιλίας.
Στις αρχές του Ιουνίου, θα ξέρουμε το μέγεθος των ενδιαφερομένων για τη δημοπράτηση του έργου…
Εάν η Νέα Δημοκρατία επικρατήσει στην εκλογική μάχη και είναι ξανά κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πάλι Πρωθυπουργός, τότε θα υπάρξει η δυνατότητα να καταλάβουμε τι εννοούσε με το
“Σημαντικά έργα, Δήμαρχε, τη σωστή αξιοποίηση -και είμαστε πάντα έτοιμοι εδώ να συζητήσουμε όλες τις πιθανές επιλογές- του «Ξενία»…Είμαι εδώ για να βοηθήσω, σας το λέω να το ακούσετε.”
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα
Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σχετικά άρθρα: