Ήπειρος: Βαρυχειμωνιά με πολικές θερμοκρασίες – Ποια σχολεία είναι κλειστά λόγω κακοκαιρίας στην Άρτα

Μοιραστείτε το:

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα κύλησε το Σαββατοκύριακο στην Ήπειρο με εξαίρεση τις πολικές θερμοκρασίες που σε ορισμένες περιοχές όπως το Ανήλιο Μετσόβου, έπεσαν στους μείον 15 βαθμούς, μείον 11 στο Μέτσοβο, μείον 8 βαθμούς στη Βωβούσα.

Από σήμερα αναμένεται και το δεύτερο πιο σφοδρό κύμα με πιθανόν ακόμη χαμηλότερες θερμοκρασίες. Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Πολιτικής Προστασίας και των Δήμων είναι τοποθετημένες σε καίρια σημεία και επιχειρούν όπου υπάρχει ανάγκη.

Οι αρμόδιοι απευθύνουν εκκλήσεις προς τους πολίτες για αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων καθώς πολλοί ορεινοί δρόμοι είναι επικίνδυνοι παρά τον διαρκή αποχιονισμό και τη ρίψη αλατιού.

Ποια σχολεία είναι κλειστά λόγω κακοκαιρίας

Τα σχολεία στον Δήμο Μετσόβου σήμερα και αύριο θα ξεκινήσουν μια ώρα αργότερα. Στο Δήμο Ιωαννίνων τα σχολεία θα λειτουργούν κανονικά.

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων, δηλαδή Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια στους Δήμους Γεωργίου Καραϊσκάκη και Κεντρικών Τζουμέρκων της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας.

Κλειστά με απόφαση Δημάρχου λόγω χαμηλών θερμοκρασιών και παγετού την Δευτέρα τα Νηπιαγωγεία , Δημοτικά Σχολεία , Γυμνάσια και Λύκεια στον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σχετικά άρθρα: