ΒΙΝΤΕΟ- Όλγα Γεροβασίλη: Κομβικό λάθος ότι πιστέψαμε στην απλή αναλογική

Μοιραστείτε το:

Η μάχη για την Κεντροαριστερά ξεκίνησε, καθώς το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής άφησε ανοικτούς λογαριασμούς μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, Μάκης Βορίδης, Όλγα Γεροβασίλη και Μανώλης Χριστοδουλάκης σχολίασαν το εκλογικό αποτέλεσμα αλλά και την επόμενη ημέρα, ενόψει των δεύτερων εκλογών.

Η κυρία Γεροβασίλη αναγνώρισε πως το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν «θολωμένο» και όπως τόνισε: «Συνεχίζουμε, για να ανατρέψουμε συσχετισμούς. Προφανώς θα παραμείνουμε ο κορμός του προοδευτικού χώρου στη χώρα». «Είμαστε εδώ για να πούμε ότι κάναμε λάθος. Απευθύναμε ένα μήνυμα, το οποίο θόλωσε. Ποιο ήταν αυτό; Κυρίως της απλής αναλογικής», πρόσθεσε.

«Εμείς πιστέψαμε στην απλή αναλογική και εκπέμψαμε ένα μήνυμα, μια πρόταση προς τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου και κυρίως προς το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για να συγκυβερνήσουμε τη χώρα, πιστεύοντας ότι αυτό θα έδινε μια σταθερή κυβέρνηση τετραετίας, που θα άλλαζε και το παραγωγικό μοντέλο της χώρας. Αυτό κρίθηκε, το αναγνωρίζουμε, ως κομβικό λάθος».

Όπως τόνισε η Ολγα Γεροβασίλη, στόχος τους κατά κύριο λόγο είναι να μην έχει αυτοδυναμία η ΝΔ, εκτιμώντας, μάλιστα, ότι αυτό θα συμβεί.

«Θα παραμείνουμε κεντρικός κορμός της προοδευτικής κυβέρνησης της χώρας, διότι θα θυμίσουμε στον ελληνικό λαό τι σημαίνει σταθερότητα με τη Νέα Δημοκρατία, αύξηση τιμών, πλειστηριασμοί. Θα είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τα αληθινά προβλήματα της κοινωνίας», σημείωσε η κ. Γεροβασίλη.

Σχετικά άρθρα: