Ξεκίνησε η διαδικασία διαδοχής του Μωυσή Ελισάφ στον Δήμο Ιωαννίνων

Μοιραστείτε το:

Η διαδικασία για την εκλογή του εκλιπόντος δημάρχου Μωυσή Ελισάφ ξεκίνησε. Το πρωί, σήμερα, απεστάλη η σχετική πρόσκληση, την οποία υπογράφει ο πλειοψηφών σύμβουλος της παράταξης Γιάννης Τσιμαρης.

Παραλήπτες είναι τα εκλεγμένα μέλη της παράταξης “Νέα Εποχή”, της οποίας ηγούνταν μέχρι πρότινος ο Μωυσής Ελισάφ. Ήδη η παράταξη έλαβε και τη γνώμη συνταγματολόγου, ώστε να μην υπάρξουν αιτιάσεις και ενστάσεις από τις συνεργαζόμενες παρατάξεις. “Είναι σαφές ότι από αυτή τη διαδικασία θα εκλεγεί δήμαρχος από την παράταξη της “Νέας Εποχής”, δήλωσε στην ΕΡΤ Ιωαννίνων δημοτικός σύμβουλος που έχει γνώση των διαδικασιών που ήδη κινήθηκαν για την αναπλήρωση του Μωυσή Ελισάφ. Ταυτόχρονα, διευκρίνισε πως η όλη διαδικασία είναι ξεκάθαρη και η σύμπραξη, που είχε γίνει με τις άλλες δυο παρατάξεις “ήταν μόνο για τη διοίκηση και τη λειτουργία του Δήμου”.

Σύμφωνα με πληροφορίες ως ημέρα ανάδειξης νέου δημάρχου Ιωαννίνων είναι η 28η Φεβρουαρίου και στις 6 το απόγευμα αναμένεται η εκκίνηση της διαδικασίας και η ολοκλήρωση της.

Ακολουθήστε το 7meres.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σχετικά άρθρα: